meubelmaker amsterdam

Meubelmaker Amsterdam en omgeving Vincent Niekerk.
Ik ben Vincent, meubelmaker en vormgever in hart en nieren. Mijn werkplaats is in Amsterdam, van hieruit ben ik vooral werkzaam in Amsterdam en omgeving. Oorspronkelijk ben ik grafisch vormgever en tekenaar van beroep. Mijn vader was fijnhoutbewerker-/timmerman en van jongs af aan heb ik het altijd leuk gevonden om hem te helpen.
accu auto kind
HG Meubelmakers.
kruidvat serum
Kasten op maat, meubels en interieurs Meubelmakerij THE ARCH Amsterdam.
Welkom op de website van the-arch. Rik Tijhuis is na de meubelmakersvakschool met zijn bedrijf neergestreken in het karakteristieke bedrijvencomplex Tussen de Bogen onder het spoor in Amsterdam. Van hieruit runt hij sinds 1995 The Arch meubels en interieurs, een kleinschalige, ambachtelijke meubelmakerij met veel aandacht voor detail.
internet bureau rotterdam
frankenvrij-meubelmaker amsterdam, meubels op maat, meubelmakerij amsterdam, meubels, keukens, tafels, kasten.
verticale lamellen op maat
Maatwerk interieur Joro.
Keukeneiland en kastenwand Heiloo. Een eilandkeuken en kastenwand op maat gemaakt door onze vakkundige meubelmakers en naar ontwerp van Hoope Plevier Architecten. Lees meer Badkamermeubel Amsterdam. Voor een appartement in Amsterdam heeft architect Ad Bogerman een mooi e badkamer ontworpen.
Rijles
meubelmakerij Mertens.
Eric Mertens, meubelmaker meubelontwerper sinds 1992. Ambachtelijke technieken, prachtig materiaal, sobere vormgeving. Werk terugbrengen tot de essentie geeft een ondubbelzinnig, helder beeld. Overgebleven elementen worden met de grootste zorg behandeld waardoor duurzaamheid ontstaat. Sinds kort zijn enkele van mijn werkstukken te bekijken in de C-More Conceptstore op het Honigcomplex te Nijmegen. We zijn verhuisd! In Overasselt, een klein plaatsje aan de Maas net ten zuiden van Nijmegen, hebben we een boerderij met bijgebouwen gekocht. Zowel meubelmakerij als stoffeerderij functioneert nu op deze prachtige nieuwe plek. Na 25 jaar Amsterdam laten we natuurlijk veel achter.
lifestyle coach amsterdam
Meubelmaker Ton van Beek Meubels op maat, interieurontwerp en bouw.
meubelmaker, meubelmakerij, interieurbouwer, meubels op maat, eiken meubel, massieve meubels, boomstamtafel industriele tafel, eiken tafel, tafel op maat, keuken op maat. meubelmakerij meubelmaker noord holland meubelmakerij alkmaar meubelmaker alkmaar meubelmaker bergen meubelmaker heiloo meubelmaker egmond meubelmaker heerhugowaard meubelmaker sint pancras meubelmaker schoorl meubelmaker groet.
Houthandel van Steen.
MAN MADE FURNITURE. In ons atelier in het centrum van Amsterdam maken wij meubelen op maat. Onze producten worden met de hand vervaardigd uit ruw hout van lokale oorsprong. Wij hebben geen vast assortiment, elk product is eigen en anders.
Thomas Meubels Interieurs, keukens, en meubels op maat in Amsterdam.
Interieur en keuken van SH House, in samenwerking met Atelier van Wengerden. Meubelmaker Thomas van Tienen studeerde in 2007 af van het Hout en Meubileringscollege Amsterdam. Na zijn opleiding werkte Thomas bij gerenommeerde interieurbouwers H2B, waarna hij in 2010 zijn eigen bedrijf Thomas Meubels oprichtte.
Meubelmaker De Houtmeid Karin Hevel 06 22411017.
Boekenkast van berkenmultiplex met wit HPL. Hoogslaper met kast van massief esdoorn en berkenmultiplex. Stapelkasten van geschilderd MDF en massief peren. Gangmeubel van berkenmultiplex met wit HPL en massief hout. Bureautafel van berkenmultiplex en Desktop. Kledingkast met fronten van berkenmultiplex.

Contacteer ons

Zoeken naar meubelmaker amsterdam