meubelmaker amsterdam

Houthandel van Steen.
MAN MADE FURNITURE. In ons atelier in het centrum van Amsterdam maken wij meubelen op maat. Onze producten worden met de hand vervaardigd uit ruw hout van lokale oorsprong. Wij hebben geen vast assortiment, elk product is eigen en anders.
cursussen amsterdam
Meubelmaker Amsterdam en omgeving Vincent Niekerk.
Ik ben Vincent, meubelmaker en vormgever in hart en nieren. Mijn werkplaats is in Amsterdam, van hieruit ben ik vooral werkzaam in Amsterdam en omgeving. Oorspronkelijk ben ik grafisch vormgever en tekenaar van beroep. Mijn vader was fijnhoutbewerker-/timmerman en van jongs af aan heb ik het altijd leuk gevonden om hem te helpen.
piano verhuizen
Interieur en meubels op maat Amsterdam Firma 400.
In onze meubelmakerij in Amsterdam ontwerpen en produceren wij interieurs en meubels op maat voor particulieren en bedrijven. Denk hierbij aan winkelinterieurs, kantoorinrichting, keukens, inbouwkasten maar ook kleinere meubels als tafels en stoelen. Materialen die we veel gebruiken zijn hout, plaatmateriaal en staal.
ergonomie
Home Meubelmaker in Amsterdam.
boomstamtafel eiken
Meubelmaker met passie.
Met onze CNC frees maken we de meest uiteenlopennde vormen voor onze eigen klanten / meubels. En uiteraard halffabikaten voor derden / toeleveranciers. Het begint vaak met een idee of schets van wat u als klant wenst, de stijl, uitstraling.
muursticker
HG Meubelmakers.
Welkom bij HMC mbo vakschool hout-meubel-interieur.
Wij leiden op voor beroepen in de richtingen interieur wonen, meubel hout en design mode accessoires. De opleidingen die je kunt volgen zijn o.a. meubelmaker, interieuradviseur, creatief vakman, verkoper wonen, timmerman, woning of meubelstoffeerder en pianotechnicus. Het HMC heeft een locatie in Amsterdam en in Rotterdam.
Welkom bij WoodWorks Woodworks.
DE meubelmaker van Amsterdam. WoodWorks levert eerlijk vakmanschap; uw meubels worden niet alleen op maat, maar ook met liefde gemaakt! Samen met de meubelmaker, At van Geelen van Veen, bespreekt u een eigen ontwerp of idee. Die bespreking maakt duidelijk hoe het meubel er precies uit gaat zien en wat de kosten zijn.
Meubelmakerij Kruizinga ambachtelijk meubelmaker in Amsterdam en omstreken.
Annice meubelmakerij amsterdam ontwerp en uitvoering meubels keukens.

Contacteer ons

Zoeken naar meubelmaker amsterdam