meubelmaker arnhem

Peter van OmmenmeubelmakerArnhem.
In de werkplaats in Arnhem zijn de laatste 15 jaar vele grote en kleine projecten tot stand gekomen. De meeste zijn vormgegeven in samenspraak met de opdrachtgever. Hierboven zijn enkele resultaten te zien, wanneer u op de foto klikt dan wordt de volledige foto getoond.
elektrische sigaret
Meubelmaker Interieurbouwer-vacatures augustus 2018 Indeed.nl.
23 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Interieurbouwbedrijf Hartemink Vacatures in Arnhem. Meubelmaker / interieurbouwer. 2.000 2.500 per maand. Meubelmaker met minstens 2 jaar werkervaring in een werkplaats. Als groeiend meubelmakerij en interieurbouw bedrijf zijn we gespecialiseerd in het leveren van.
elektrische speelgoed auto
Meubelmakerij Verduijn Arnhem.
Een meubelmaker die behalve timmert ook echt meedenkt. In maart, april dit jaar heeft Jeroen een TV-meubel/dressoir geplaatst. De voorbereiding is grondig gedaan waarbij de tijd is genomen en alle details en mogelijkheden goed zijn uitgelicht; niets is in haast verlopen.
sql training
Meubelmakerij Arnhem.
Welkom op de website van de Meubelmakerij. De Meubelmakerij ontwerpt en maakt meubels op maat. Ook voor keukens en klein timmerwerk kunt u terecht bij de Meubelmakerij. De Meubelmakerij levert maatwerk zodat het resultaat precies is wat u hebben wilt: een combinatie van functionaliteit en schoonheid.
Rijles
Meubelmaker Arnhem Massief houten tafels en kasten op maat.
Woont u in Arnhem en bent u op zoek naar een meubelmaker? Neem dan contact om geheel vrijblijvend meer informatie aan te vragen. Tafel op maat. Bent u op zoek naar een tafel op maat? Meubelmakerij Casper Rutges maakt strak vormgegeven massief houten tafels op maat.
datingsite gratis
Nout-Meubels ReparatieRestauratie Meubels. Meubelmaker en Stoffeerder Arnhem Velp Oosterbeek.
De kasten waren vrij uniek doordat de achterwand in schuinte moest doorlopen om zoveel mogelijk kastruimte te kunnen benutten. Evenals op het Stedelijk Gymnasium in Arnhem waar we in 2015 bestaande kastwanden hebben verbouwd en ze in een andere ruimte in een hoek van 90 graden op elkaar aan laten sluiten.
led strip
Meubelmaker in Arnhem meubelmaker-info.nl.
Alle Meubelmakers In de regio.: Kaart weergeven Meubelmaker in Arnhem. Dorst Maatmeubel ontwerpt en bouwt, in eigen meubelmakerij, meubels en interieur op maat. Waaronder kasten op maat, wandkasten, inloopkasten, kamer ensuite, keukens op. Prins mauritslaan 1, wezep. Mehan van den Akker Maatinterieur.
Ondernemend meubelmaker / scheepsinterieursbouwer Hout en Meubilerings College Nationaal Centrum Erfgoedopleidingen.
Ondernemend meubelmaker / scheepsinterieursbouwer Hout en Meubilerings College. Niveau: MBO 4 BOL BBL. Ondernemend meubelmaker / scheepsinterieursbouwer Hout en Meubilerings College. Niveau: MBO 4 BOL BBL. Professional Restauratie ROC Friese Poort. Niveau: MBO 4 BBL. Professional Restauratie ROC van Twente. Niveau: MBO 4 BBL. Restauratiesmeden Mondra Opleidingen. Niveau: MBO 3/4 BBL. Restauratiestukadoor Neerlands Stucgilde. Niveau: MBO 4 BBL. Specialist Restauratie Metselen Arnhem.
Vacature: Meubelmaker Interieurbouwer, Arnhem technische vacature Maintec Nederland.
Regio Zuidwest Nederland. Vacature: Meubelmaker Interieurbouwer. Locatie: Arnhem Opleidingsniveau: MBO Vaste baan bij opdrachtgever. Wat ga je doen? technische vacature Vacature: Meubelmaker Interieurbouwer. In de functie van interieurbouwer/ meubelmaker maak je meubels en onderdelen volgens werktekeningen via de gestelde kwaliteitsnormen volgens werkinstructie.
Meubelmakerij Kopshout te Nijmegen, massief houten meubels op maat, ervaren meubelmakers maken een uniek ontwerp, moderne vormgeving, meubel laten maken, meubelmaker, meubelmakers, massief houten meub
Kom eens kijken in onze toonkamer en cursuswerkplaats! Graag even bellen of mailen voor een afspraak. Bezoekadres: 3e Van Hezewijkstraat 23, Nijmegen. Tel: 024-3771697 E-mail: kopshout@planet.nl. Cursus meubelmaken Op onze cursus leer je meubelmaken met massief hout. Lees meer op de cursuspagina.

Contacteer ons

Resultaten voor meubelmaker arnhem