meubelmaker arnhem

Peter van OmmenmeubelmakerArnhem.
In de werkplaats in Arnhem zijn de laatste 15 jaar vele grote en kleine projecten tot stand gekomen. De meeste zijn vormgegeven in samenspraak met de opdrachtgever. Hierboven zijn enkele resultaten te zien, wanneer u op de foto klikt dan wordt de volledige foto getoond.
velux verduisterend rolgordijn
Welkom HOUT-id.nl Welkom bij HOUT-id Meubelmaker Oosterbeek Arnhem.
Het maken van een meubel of interieuroplossing op maat is altijd een co-productie tussen opdrachtgever en meubelmaker. HOUT-id komt daarom bij voorkeur bij u langs voor een oriënterend gesprek. Op basis van uw persoonlijke wensen komt HOUT-id met ideeën en mogelijke oplossingen.
kassa systeem
Meubelmakerij Arnhem.
Welkom op de website van de Meubelmakerij. De Meubelmakerij ontwerpt en maakt meubels op maat. Ook voor keukens en klein timmerwerk kunt u terecht bij de Meubelmakerij. De Meubelmakerij levert maatwerk zodat het resultaat precies is wat u hebben wilt: een combinatie van functionaliteit en schoonheid.
esta aanvragen
DIEVORM interieurbouw keukens en kasten op maat Arnhem Nijmegen.
Ons verhaal start koers. DIEVORM interieurbouw keukens en kasten op maat Arnhem tot Amsterdam. Dievorm interieurbouw maakt keukens en kasten op maat van duurzame kwaliteit. Eérst een sterk ontwerp aan de hand van uw wensen en daarna gebouwd door onze meubelmakers.
Uniantiek Uniantiek.
Neem contact op. 026 351 16 25 info@uniantiek.nl. Deel deze pagina. Aantal reviews: 28. Schrijf review Bekijk reviews. Beekstraat 78-80, 6811 DX Arnhem, T 026 351 16 25, info@uniantiek.nl. Copyright Uniantiek Arnhem 2012 2018 Disclaimer Privacy policy Realisatie CMS: Pixel Creation.
Meubelmakerij Verduijn Arnhem.
Een meubelmaker die behalve timmert ook echt meedenkt. In maart, april dit jaar heeft Jeroen een TV-meubel/dressoir geplaatst. De voorbereiding is grondig gedaan waarbij de tijd is genomen en alle details en mogelijkheden goed zijn uitgelicht; niets is in haast verlopen.
Nout-Meubels ReparatieRestauratie Meubels. Meubelmaker en Stoffeerder Arnhem Velp.
De kasten waren vrij uniek doordat de achterwand in schuinte moest doorlopen om zoveel mogelijk kastruimte te kunnen benutten. Evenals op het Stedelijk Gymnasium in Arnhem waar we in 2015 bestaande kastwanden hebben verbouwd en ze in een andere ruimte in een hoek van 90 graden op elkaar aan laten sluiten.
maatwerk" is onze standaard" De website van dewig!
kijken en luisteren. wat doen we. Meubelmakerij de Wig. maatwerk" is onze standaard." Iedere klant is uniek en maatwerk voor die ene speciale klant is het uitgangspunt. wat doen we. Meubelmakerij de Wig. 6827 BR te Arnhem. facebook DE WIG meubelmakerij.

Contacteer ons

Meer resultaten voor meubelmaker arnhem