meubelmaker hilversum

Interieurbouw Hilversum Sueters Interieurbouw.
Wij kunnen uw winkel in Hilversum voorzien van nieuwe interieurbouw zoals een prachtige toonbank en de fraaiste schappen om uw producten in te showen. Zoekt u dus een meubelmaker dat interieurbouw in Hilversum kan leveren dat speciaal is afgestemd op winkels dan bent u bij ons aan het juiste adres.
velux verduisterend rolgordijn
Home Houtmeijer.
Als meubelmaker maak ik in opdracht van particulieren en bedrijven de meest uiteenlopende voorwerpen en meubels; houten speelgoed, kasten, bureaus, stoelen, tuinhuisjes, gitaren, tafels, vogelhuisjes, bedden, et cetera. Zolang het van mooi en FSC-gekeurd hout is, kan ik bijna alles maken. Ik werk voornamelijk vanuit mijn werkplaats in Hilversum.
esta aanvragen
Home Redwood Meubelmaker.
Werk van redwood. Redwood meubelmaker vakmanschap in maatwerk. Welkom op de website van Redwood meubelmaker. Redwood meubelmaker is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk voor particulieren en bedrijven. Op deze website kun je o.a. een kleine selectie van mijn gemaakte meubels bekijken.
koffiemachine
Meubelmakerij van Velsen.
en betimmeringen in elke stijl, passend voor uw woning. Wij maken keukens, kinderdagverblijven, badkamers, interieurs. en betimmeringen in elke stijl, passend voor uw woning. Copyright 2016 Meubelmakerij van Velsen. All Rights Reserved. Bramenberg 14b 3755 BZ Eemnes 06 20 421 466 info@vanvelsenmeubelmakerij.nl.
MEUBEL MAATWERK SOEST KASTEN OP MAAT REGIO HILVERSUM.
U denkt dan niet meteen aan pasklare oplossingen zoals die er voor iedereen zijn, maar aan een fraaie maatwerkkast die het eigen karakter van uw ruimte volledig intact laat. Maatwerkkasten zijn er voor alle interieurs, geen kast is hetzelfde bij ons.
Meubelmaker in Gooise Meren, Hilversum en Wijdemeren meubelmaker-info.nl.
Meubelmaker met website. Meubelmaker met website 41. Vind uw meubelmaker in de regio. Almere Stad Amsterdam-Zuidoost Baarn Blaricum Breukelen Bunnik Bussum De Bilt Diemen Hilversum Houten Huizen IJsselstein. Kortenhoef Laren Lunetten Maarssen Mijdrecht Naarden Nieuw-Loosdrecht Nieuwegein Soest Utrecht Vianen Weesp Zeist.
Ronald Bosman is dé meubelmakerij van t Gooi.
Wij zorgen voor het ontwerp, de realisatie, de plaatsing en installatie van al uw meubels. Het voordeel van samenwerken met een meubelmaker is dat wij de meubels precies op maat maken zodat ze perfect passen en aansluiten in uw interieur.
Meubelmakerij Het Woud.
VanBert: meubelmaker Hilversum Van Bert.
Bert Jan Siebesma. 1214 JS Hilversum. phone 31 06 51 97 87 21. gemaakt van red cedar. Afgewerkt met bio epoxy. geïnspireerd op oude klassieke meubels en Japanse verbindingen. Gemaakt van eiken hout en glas. Breed / lang: 31 x 31 cm. Beschikbaar in een horizontaal of een verticaal model. Prijs: Euro 215, inclusief BTW. Om te bestellen, klik hier. van Nederlands hout. Rechttoe, rechtaan en dik. Verkrijgbaar in iep, steenbeuk of kersen hout. Afmeting: 37 x 23 x 33, cm. Prijs: Euro 39, inclusief BTW. Om te bestellen, klik hier. Old school skateboard. te gebruiken als een mini cruiser met een fish tail shape. Vernoemd naar Nieuwe Haring. Afgeleide van de Nederlandse traditie. Nieuwe Haring, rauw gegeten, in het voorjaar met een glaasje jonge graanjenever. Dek gemaakt van eik en essen hout. Trucks 3 en overige hardware van Penny. Prijs: Euro 189, inclusief BTW. Om te bestellen, klik hier. geïnspireerd op oude klassieke meubels en Japanse verbindingen. Gemaakt van eiken hout en glas. Breed / lang: 31 x 31 cm. Beschikbaar in een horizontaal of een verticaal model. Prijs: Euro 215, inclusief BTW. Om te bestellen, klik hier. Ik ben meubelmaker.

Contacteer ons

Resultaten voor meubelmaker hilversum