meubelmaker hilversum

Atelier Hilversum.
Het atelier van het Restauratie Center in Hilversum vertegenwoordigd verschillende vakdisciplines. Van fijn meubel restauratiewerk tot papier en keramiek restauratie. Het Restauratie Center biedt alle vakdisciplines aan en wordt daarom gebruikt door meerdere restauratoren die zich ontfermen over uw object.
elektrische sigaret
Meubelmaker in Gooise Meren, Hilversum en Wijdemeren meubelmaker-info.nl.
Meubelmaker met website. Meubelmaker met website 41. Vind uw meubelmaker in de regio. Almere Stad Amsterdam-Zuidoost Baarn Blaricum Breukelen Bunnik Bussum De Bilt Diemen Hilversum Houten Huizen IJsselstein. Kortenhoef Laren Lunetten Maarssen Mijdrecht Naarden Nieuw-Loosdrecht Nieuwegein Soest Utrecht Vianen Weesp Zeist.
accu auto kind
Leurs Interieurbouw Over ons.
Op jonge leeftijd wist hij al dat het vak van meubelmaker wilde leren. Na de VMBO bouw opleiding heeft hij zijn diploma aan het Hout en Meubileringscollege te Amsterdam gehaald. Hij is vervolgens zes jaar werkzaam geweest bij Horstermeer Interieuren en heeft daar de nodige ervaring opgedaan als interieurbouwer. Hier opvolgend is Jeroen nog twee jaar in dienst geweest bij Meubelmakerij Laurens Veltmeijer te Laren. Hier heeft hij nog meer ervaring opgedaan in het bewerken van exclusieve materialen en fineersoorten. Uiteindelijk heeft hij de beslissing genomen om zelfstandig verder te gaan. Leurs Interieurbouw bestaat sinds 2010 en is begonnen in een kleine werkplaats te Hilversum.
papieren zakjes
Home Houtmeijer.
Als meubelmaker maak ik in opdracht van particulieren en bedrijven de meest uiteenlopende voorwerpen en meubels; houten speelgoed, kasten, bureaus, stoelen, tuinhuisjes, gitaren, tafels, vogelhuisjes, bedden, et cetera. Zolang het van mooi en FSC-gekeurd hout is, kan ik bijna alles maken. Ik werk voornamelijk vanuit mijn werkplaats in Hilversum.
Rijles
design.meubels op maat van Paul meubelontwerper en meubelmaker Hilversum.
Het ontwerp bestaat uit twee en driedimensionale tekeningen, exacte maatvoering, materiaalkeuze en afwerkingen. Jouw persoonlijk meubel wordt computer-gestuurd geproduceerd met de laatste CNC-techniek. 100% kwaliteit en nauwkeurigheid gegarandeerd. Meubelontwerper en meubelmaker regio Hilversum realiseert jouw idee tot een doordacht ontwerp en produceert jouw unieke design meubel op maat.
artiesten boeken
Ronald Bosman is dé meubelmakerij van t Gooi.
Wij zorgen voor het ontwerp, de realisatie, de plaatsing en installatie van al uw meubels. Het voordeel van samenwerken met een meubelmaker is dat wij de meubels precies op maat maken zodat ze perfect passen en aansluiten in uw interieur.
datingsite gratis
Meubelmaker in Hilversum en omstreken De Dis Houten tafels en kasten op maat.
Meubelmaker De Dis heeft bovendien ook een showroom in Wergea en een woonwinkel in Hilversum. U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze fabriek/showroom in Wergea en/of onze woonwinkel Hilversum.Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van De Dis, bel of e-mail ons gerust.
Sanders Meubelstad Thuiskomen bij Sanders.
Komt u er niet helemaal uit welke bank het beste in uw interieur past of wat er allemaal mogelijk is? Onze woonadviseurs helpen u graag bij al uw vragen. Voor advies kunt u een afspraak plannen met één van onze woonadviseurs of komt u langs in één van onze 12 winkels.
Home 3108 Design eigentijds houten maatwerk Hilversum.
Daarmee is het ook voor hen haalbaar in de maatschappij een functie te krijgen. Onze jongeren zijn enthousiast en dat werkt aanstekelijk. Met uw opdracht steunt u hen ook. een greep uit onze eerdere projecten. zie ook eerdere projecten. Nieuwe Havenweg 16D. 1216 BS HIlversum.
Bijzondere Meubels Home.
Ik ben dus naast meubelmaker op mijn manier kunstenaar, ik maak wat ik mooi vind. Naast mijn andere projecten, wil ik drie dagen per maand exclusief bezig zijn om mijn bijzondere meubels te maken. Bijzondere meubels zijn ook Art Deco meubels, bijvoorbeeld in de stijl van Dudok."

Contacteer ons

Resultaten voor meubelmaker hilversum