meubelmaker rotterdam

12 Meubelmaker vacatures in Rotterdam Adzuna.
De Adzuna score voor de recentheid van deze zoekopdracht is 1.75, wat suggereert dat de vraag voor Meubelmaker vacatures in Rotterdam is toenemend. 1 nieuwe vacatures zijn voor deze zoekodpracht gevonden in de laatste 24 uur, vergeleken met 3 in de laatste 72 uur en 4 in de afgelopen week.
meubelspuiterij rotterdam
M'artmeubel' Vakwerk bestellen? M'art' bellen!
bed kopen rotterdam
Meubelmaker-vacatures in Rotterdam-Zuid augustus 2018 Indeed.nl.
Meubelmaker / Interieurbouwer. Vacature Meubelmaker / Interieurbouwer. Je hebt een opleiding meubelmaker / scheepstimmerman afgerond en minimaal 5 jaar ervaring met het produceren van meubels. 3 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor M2M Solids Vacatures in Rotterdam. Meubelmaker / interieurbouwer.
centrale
Meubelmakerij Rotterdam Studio 180 Graden Zuid.
Van een enkele kast of eettafel op maat tot volledige interieurbouw. Zelfs voor een nieuw horeca of winkelinterieur bent u bij onze meubelmaker aan het juiste adres. Kortom, vertrek nu vanuit Rotterdam en kom naar Den Haag. Of maak eerst een persoonlijke afspraak.
centrale
Meubelmakerij Rotterdam.
Meubelmaker in Rotterdam: van idee naar concreet ontwerp. De creatievelingen van meubelmaker Meubelmakerij Rotterdam te Rotterdam weten ieder idee over een meubelstuk of interieur om te zetten in een concreet ontwerp, dat later resulteert in de meubelen die de klant zich wenst.
centrale
Renier meubelmaker/meubelontwerper te Rotterdam.
Alles wordt uitgevoerd in de meubelmakerij in Rotterdam. Ervaren meubelmaker die jouw wensen vertaalt naar bijzondere ontwerpen. De meubels worden gekenmerkt door rechte lijnen en eenvoudige patronen, in verschillende tinten en houtsoorten en stralen een bijzondere rust uit. Design van bijzondere, maar praktische meubels in hoogwaardige materialen.
centrale
Meubelmaker Rotterdam Massief houten tafels en kasten op maat.
Woont u in Rotterdam en bent u op zoek naar een meubelmaker? Neem dan contact om geheel vrijblijvend meer informatie aan te vragen. Tafel op maat. Bent u op zoek naar een tafel op maat? Meubelmakerij Casper Rutges maakt strak vormgegeven massief houten tafels op maat.
centrale
Meubelmaker Rotterdam Deca Designs Maatwerkmeubelen.
Meubelmakerij Deca Designs. Bent u op zoek naar een meubelmaker in de regio Rotterdam voor een mooie kast op maat, welke goed moet passen in uw woonkamer? Stuit u iedere keer weer tegen dezelfde standaard maten voor uw gewenste kast?
centrale
Voltijd Associate degree opleiding Arts Crafts Hogeschool Rotterdam. Payoff.
De Ad Arts Crafts maakt deel uit van de Rotterdam Academy in Rotterdam en is sterk verbonden aan de Willem de Kooning Academie. De hbo-opleiding is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de beroepspraktijk en de Vakschool Schoonhoven-Zadkine, het Hout en Meubileringscollege in Rotterdam en Amsterdam en SintLucas in Boxtel.
bureaustoel rotterdam
De Meubelmakerij Uw Meubelmaker.
Bij De Meubelmakerij worden meubels op professionele en vakkundige wijze gemaakt. Wij oriƫnteren ons regelmatig op nieuwe ontwikkelingen. In onze werkplaats worden uw opdrachten tot in de perfectie vervaardigd. U kunt daarom rekenen op een uniek en persoonlijk ontwerp en eindproduct.
centrale

Contacteer ons

Resultaten voor meubelmaker rotterdam