meubelmaker nijmegen

Vakwerk met hoofd, hart en handen.
Wij denken mee met het functioneel. Het is ons werk om ervoor te zorgen dat het ontwerp goed vertaald wordt. Dat het er komt. Snel en economisch. meubel en interieurbouw van den Hoek Wolfskuilseweg 251 6542 AA, Nijmegen 024-3730059 kvk 10032485.
glaszetter
Tommiek meubelmaker Unieke meubels voor thuis.
Welkom bij tommiek, meubelmaker uit de regio Arnhem-Nijmegen. Tommiek maakt unieke en eigenzinnige houten meubels voor thuis. In opdracht, op maat en met oog voor detail. Op zoek naar een meubel dat past bij zn omgeving? Een kast, kist, tafel of misschien iets dat past bij een bepaalde muur of ruimte?
ronald van dun hairstudio
meubelmaker oliemans.
Ik kom graag bij u thuis of in de werkomgeving om me in uw eigen situatie te laten inspireren door de kleuren en vormen die bij u passen. Samen met u kom ik dan tot een mooi ontwerp en hoop die vervolgens voor u te kunnen realiseren. Copyright 2010 meubelmaker oliemans. Gorterplaats 7 6531HZ Nijmegen.
boomstamtafel eiken
Home.
WELKOM OP DE WEBSITE VAN XYLEEM MEUBELMAKERIJ. Xyleem Meubelmakerij uit Nijmegen maakt meubels op maat. Van tafels tot inbouwkasten en van bedden tot keukens. Je kunt een eigen ontwerp laten uitvoeren, maar je kunt ook een door Xyleem naar jouw wensen ontworpen meubel bestellen.
verduisterende gordijnen kwantum
Over Winnie Winnie Maatwerk WiNNiE maatwerk.
Creatief en kwalitatief. Sinds 2008 ben ik hier als zelfstandig meubelmaker ondernemer mee bezig. Gedurende deze jaren heb ik diverse fotos verzameld van de opdrachten die ik heb gedaan. Op deze site is alles bijeengebracht om een beeld te geven van mijn werk.
Meubelmaker Nijmegen.
Van Mameren is de natuurlijke meubelmaker uit Nijmegen. Wil jij graag producten die afkomstig zijn van een authentieke meubelmaker uit Nijmegen? Op de werkplaats van Meubelmaker van Mameren worden de natuurlijke producten uit het juiste hout gesneden, waardoor grote of kleine objecten klaar zijn voor een plekje in jouw huis.
Meubelmaker Laurentzdesign.
De geschiedenis laat zijn sporen na, het hout vertelt haar eigen verhaal. Staal is een ruig en robuust materiaal wat past bij meerdere interieurstijlen. De combinatie van beide materialen vormt een unieke beleving! Van Berchenstraat 27. 6511 BB Nijmegen. Nijverheidsweg 30, unit 1.
Wim van Kraaij meubels en interieurbouw Nijmegen.
Vanaf 1996 ben ik werkzaam als zelfstandig meubelmaker en interieurbouwer in Nijmegen. Met veel enthousiasme begonnen, nu na vijftien jaar is de gedrevenheid en vakkennis alleen maar groter geworden. En het aantal medewerkers is verdubbeld! We ontwerpen en maken meubels, interieurs en keukens voor particulieren.
Meubelmakerij Kopshout te Nijmegen, massief houten meubels op maat, ervaren meubelmakers maken een uniek ontwerp, moderne vormgeving, meubel laten maken, meubelmaker, meubelmakers, massief houten meub
Kom eens kijken in onze toonkamer en cursuswerkplaats! Graag even bellen of mailen voor een afspraak. Bezoekadres: 3e Van Hezewijkstraat 23, Nijmegen. Tel: 024-3771697 E-mail: kopshout@planet.nl. Cursus meubelmaken Op onze cursus leer je meubelmaken met massief hout. Lees meer op de cursuspagina.

Contacteer ons

Meer resultaten voor meubelmaker nijmegen