meubelmaker groningen

Meubelmakerij Job's' Houtwerk.
Welkom op de website van Jobs houtwerk. Jobs houtwerk is een kleinschalige meubelmakerij gelegen in de provincie Groningen in de plaats Niezijl, dit ligt tussen Zuidhorn en Grijpskerk aan de Rijksstraatweg N355. In 2012 ben ik voor mijzelf begonnen met de meubelmakerij, in de jaren daarvoor heb ik gewerkt op kantoor bij een aannemer. Echter miste ik de passie in mijn werk en ben ik tot de conclusie gekomen wat ik misschien altijd al geweten heb, ik ben liever met mijn handen bezig en met hout. Als kind was ik altijd al dingen aan het bouwen veelal ook van hout. Het mooie aan mijn werk vind ik nu dat ik tastbaar bezig ben, elke dag kan ik zien en voelen aan het meubel waar ik aan heb gewerkt en ruik ik de geur van geschaafd hout. En dan het afleveren van het meubel, spannend voor u als klant maar ook voor mij, heeft Jobs houtwerk gemaakt wat ik ervan verwacht? Maakt u zich geen zorgen, tot nu toe heb ik altijd een glimlach gezien van oor tot oor. Dit alles maakt voor mij het werk als meubelmaker zo leuk.
bureaustoel groningen
Meubelfabriek Huizinga.
Op de Tentoonstelling van Nijverheid Kunstindustrie zoals die in dat jaar in Groningen wordt gehouden, behaalt de meubelfabrikant Jacobus Abraham Huizinga, directeur/eigenaar van de meubelfabriek Nederland in Groningen, een gouden medaille met de inzending van een studeerkamer naar ontwerp van A.J.
bedden groningen
Meubelmaker Groningen Kasten Op Maat, Boekenkast Op Maat De Telefoongids.
Geopend op Donderdag 1. Geopend op Vrijdag 1. Toon 30 resultaten. Meubelmaker in Groningen. Meubelmaker in Groningen. Antillenstraat 7/L, 9714JT, Groningen. In overleg met u ontwerp en maak ik meubels naar uw specifieke wens. https//www.detelefoongids.nl/jvmeubel/14257234/5-1/sn14257234: 06-27507502 Toon nummer Website Plan route.
slotenmaker alblasserdam
Zorggroep Stad en Ommeland Betrokken, betrouwbaar en in de buurt.
Op het werkbedrijf Meubelgoed zijn ze op zoek naar een meubelmaker. Iets voor jou? Voor meer info: indeed.nl/cmp/Meubelgoed vacature. Ongeveer 2 jaar geleden op Stad en Ommeland's' Twitter via Twitter Web Client. Bij onze samenwerkingspartner NlGGZ een hoofdbehandelaar GZ-psycholoog of Verpleegkundig Specialist: zorgpleinnoord.nl/vacatures/v. Ongeveer 2 jaar geleden op Stad en Ommeland's' Twitter via Twitter Web Client. Per direct bij @CMZorg_ een schoolmaatschappelijk werker gezocht! Is dit iets voor jou? Kijk dan op: zorgpleinnoord.nl/vacatures/v vacature. Ongeveer 2 jaar geleden op Stad en Ommeland's' Twitter via Twitter Web Client. Zorggroep Stad en Ommeland. 9742 LJ Groningen.
sql training
Vacatures Meubelmaker in Groningen Vacat.
Fulltime 3 weken geleden geplaatst MBO Niveau 40 urige werkweek Stadskanaal Meubelmaker MBO Niveau 40 urige werkweek Stadskanaal Het Bedrijf: Voor een meubelmakerij zijn we opzoek naar een 60 dagen geleden Preview Vergelijkbaar 2 Opslaan. Vacatures gerelateerd aan meubelmaker in Groningen.
Rijles
www.marioverstegehoutwerk.com meubelmaker en scheepstimmerman te Groningen.
Vervolgens heb ik bij verschillende bedrijven in Duitsland gewerkt, voordat ik het besluit nam om in 1997 naar Nederland te gaan om het vak scheepstimmerman te leren. Dit heb ik gedaan in Groningen. Sindsdien heb ik bij verschillende jacht en scheepsinterieurbedrijven in en rondom Groningen gewerkt.
datingsite gratis
Home OpMaat OpMaat.
Onder leiding van de Stichting Oude Groninger Kerken is deze kerk in Appingedam van begin jaren zestig weer helemaal als nieuw en heeft het ook zijn geschiedenis terug. De hele geschiedenis in één kofferkast. De koffer die altijd klaar stond voor. Gerestaureerde Molukse kerk krijgt geschiedenis terug" Lees meer. Neutronstraat 7-3 Industrieterrein Hoendiep. 9743 AM, Groningen.
Meubelmakerij De Baluster Ambachtelijke meubelmakerij De Baluster Marum Groningen.
Wij werken uitsluitend met FSC gekeurd hout. Particulieren, bedrijven en instellingen vinden bij ons interieurideeën op maat. Uw meubelmaker werkt ook over de grenzen van Groningen, Friesland en Drenthe. Uw Ambachtelijke Meubelmakerij De Baluster is gevestigd in Marum in de provincie Groningen.
MarcusMaakt is interieurarchitect en meubelmaker uit Groningen.
DAP styling Groningen. Voor deze opdrachtgevers verzorgde MarcusMaakt onder andere de halinrichting, zaalinrichting en kantoorinrichting. Ook ging hij aan de slag voor diverse particulieren, waaronder het huis van Julia en David in Scheveningen, en maakte Marcus een exclusieve serie kasten op maat voor Erik en Hanneke.
Meubelmaker Groningen Meubelmakerij Meubelbedrijven.nl.
Meer informatie over de meubelmaker Groningen. Hier vind je meer informatie over de meubelmaker Groningen. In het eerste kolom van de tabel vind je de bedrijfsnaam, gevolgd door de adresgegevens en daarna zijn is specialisatie van de meubelmaker te lezen.

Contacteer ons

Op zoek naar meubelmaker groningen?