meubelmaker groningen

Meubelmaker vacatures in Groningen NationaleVacaturebank.nl.
E-mail mij de nieuwste banen. Meer vacatures gevonden in de omgeving van Groningen. Ben jij die enthousiaste meubelmaker die ons team kan versterken? Gezocht: Meubelmaker per direct Op dit moment zijn wij, in verband met toenemende drukte, per direct op zoek naar een meubelmaker.
bureaustoel groningen
Meubelmaker Drenthe Meubelmakerij Mark, meubels op maat.
Sinds 2009 ben ik begonnen met een eigen meubelmakerij, als gediplomeerd meubelmaker in Drenthe, na een afgeronde studie in Zwolle. Ik houd mij sindsdien bezig met het maken van op maat gemaakte meubels met verschillende technieken. Wilt u meer weten over mij en over de verschillende technieken en processen die ik gebruik als meubelmaker Drenthe?
slotenmaker amsterdam
Meubelmaker Groningen Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
U kunt een offerte opvragen waarna er vaak iemand bij u thuis de situatie komt bekijken. Voor het vinden van een meubelmaker kunt u zoeken op Telefoonboek.nl. Hier vindt u een groot bestand aan adressen van menig meubelmaker in Groningen.
Brabantse
Meubelmaker/scheepsinterieurbouwer niveau 2 Groningen Alfa-college. Alfa-College. Alfa-College inverted.
Meubelmaker scheepsinterieurbouwer GRONINGEN. GRONINGEN, BBL, BOL, niveau 2, opleidingsduur 2 jaar Meubelmaker/ scheepsinterieurbouwer. Als meubelmaker/scheepsinterieurbouwer werk je met machines en handgereedschappen bij het maken van meubels of scheeps-interieurs. Je leest de werktekening, maakt de onderdelen en monteert deze en zorgt voor de afwerking.
zonwerende raamfolie
Martijn Beekman is meubelmaker, scheepstimmerman in Groningen. Martijn Beekman is meubelmaker, scheepstimmerman in Groningen.
meubelmaker-groningen.
KUNST GEBOREN UIT VAKMANSCHAP. U woont in en om Groningen en u zoekt een zeer betrouwbare en professionele meubelmaker die voor u in of om Groningen een meubel op maat kan maken? Dan bent u bij Westra interieur aan het goede adres.
Meubelmaker in Groningen meubelmaker-info.nl.
Vind meubelmakers in uw regio. Kaart weergeven Meubelmaker in Groningen. De Grenenhoeve voor betaalbare meubelen op maat gemaakt Kijk op onze site waar de prijzen en afmetingen staan vermeld, via de webshop zijn o.a wijnrekken, kapstokken en. Slenerweg 69, Schoonoord.
Edo de Jong Meubelmaker ontwerpen op maat.
Docent Karin Elferink bij VRIJDAG bij VRIJDAG Groningen.
Meubelmaker opleiding Groningen, verder ben ik autodidact. Lesgeven bij VRIJDAG. Ik heb een eigen bedrijf Opmaat waarbij ik een meer zakelijke manier van werken en meubelmaken heb. Lesgeven is voor mij heel leuk omdat ik samen met cursisten aan de slag ga met ontwerpen en uitvoeren.
Meubelmaker Groningen Boekenkast, tafel of kasten op maat laten maken?
Een tvkast is een ander voorbeeld waarbij u een meubelmaker kunt gebruiken om een kast voor uw tv op maat te laten maken. Zoekt u dus iemand om een van de genoemde kasten op maat te laten maken, neem dan contact op met de meubelmaker uit uw gemeente, of zoek er een in de buurt, zodat u snel uw gewenst ontwerp kunt laten realiseren. You are here: Home / Groningen.

Contacteer ons

Op zoek naar meubelmaker groningen?