opleiding meubelmaker

Cursus meubelmaken, houtbewerken en opleiding tot meubelmaker.
Januari 1992 zijn we, naast het maken van meubels, gestart met het geven van een cursus meubelmaken in onze meubelmakerij. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een professionele en veelzijdige aanbieder van workshops, cursussen meubelmaken en de deeltijd opleiding tot meubelmaker, het praktisch leerjaar meubelmaken.
Brabants
Zoek je een bbl opleiding in de Meubelmaker/scheepsinterieurbouwer, Machinaal houtbewerker wil je werken bij bedrijven in de regio achterhoek en Liemers.
Er wordt voornamelijk met plaatmateriaal gewerkt, zoals mdf en triplex, soms ook met kunststoffen, metaal of glas. Scheepsinterieurbouwbedrijven maken betimmeringen en meubels voor stuurhutten, kombuizen en kajuiten. De meubelmaker/scheepsinterieurbouwer niveau 2 kan doorgroeien naar allround meubelmaker/scheepsinterieurbouwer op niveau 3. Opleiding: Ontwerpend meubelmaker. De ontwerpend meubelmaker is een volwaardig meubelmaker.
isolerend glasfolie
Beroepsopleiding Meubelmaker Beemster school voor meubelmaken.
Het is aan u hoeveel tijd u heeft om te besteden aan zon praktische opleiding. Ieder jaar weer krijgen wij deelnemers uit onder andere Zaandam, Zandvoort, Haarlem en Hilversum, want het vak van meubelmaker is overal populair! Beroepsopleiding meubelmaker in deeltijd.
prince projectmanagement
MBO opleiding Meubelmaker scheepsinterieurbouwer niveau 2 Da Vinci College.
Over Da Vinci. Terug naar overzicht Hout Meubel Meubelmaker scheeps interieurbouwer. Wil je direct aan de slag, kun je aanpakken en maak je graag mooie producten met hout en plaatmateriaal? Kies dan voor de opleiding Meubelmaker scheeps interieurbouwer. Wil je meer weten, kijk naar het filmpje over het beroep.
Taxi Velp
Allround meubelmaker/scheepsinterieurbouwer BBL Ede ROC A12.
De opleiding Allround Meubelmaker / Interieurbouwer. Je beheerst diverse vaardigheden van het vak omdat je de opleiding Meubelmaker/ Interieurbouwer op niveau 2 hebt afgerond of je start in een 3-jarig traject waarin je eerst de basis van machinaalhoutbewerking aanleert. Met deze opleiding ga je nog dieper op de lesstof in.
Opleidingen meubelmaken, interieurbouw, meubelstofferen, timmeren, pianotechnicus.
Doe dan wat je leuk vindt. met meubel hout! De wereld van het meubel is overal aanwezig. Er worden meubels en interieurs gemaakt voor woningen, kantoren, schepen en openbare ruimten. Vakmanschap en creativiteit zijn kwaliteiten die hierbij goed van pas komen.
Meubel Houttechniek Deltion College.
Het ontwerpen van meubelen of de inbouw van een scheepsinterieur is namelijk ook een onderdeel van de meubel houttechniek. Hieronder zie je het overzicht van opleidingen die Deltion in deze richting aanbiedt. Opleidingsaanbod start na zomervakantie 2018. De opleiding Leerweg / Niveau.
Meubelmaker: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Vacatures voor Meubelmaker.: Mensen vonden ons op: Job Meubelmaker, Baan Meubelmaker, Meubelmaker Worden, Functie-eisen Meubelmaker, Verantwoordelijkheden Meubelmaker, Functieprofiel Meubelmaker, Wat doet een Meubelmaker, Werken als Meubelmaker. Meubelmaker worden: Opleiding tot meubelmaker. Bij het beroep Meubelmaker sluit een opleiding aan op MBO niveau, bijvoorbeeld MBO Allround of Ontwerpend Meubelmaker, MBO Scheeps Interieurbouwer of MBO Machinaal Houtbewerker.

Contacteer ons

Zoeken naar opleiding meubelmaker