meubelmaker friesland

Ambachtelijke Meubelmakerij Brekelmans Friesland Meubelmakerij Brekelmans.
Welkom bij Meubelmakerij Brekelmans, ambachtelijke meubelmakerij en restauratie atelier in Akkrum. Met liefde voor hout en ambacht werk ik nu 30 jaar als antiek restaurator en ambachtelijk meubelmaker. In Amsterdam volgde ik de opleiding op de meubelmakersvakschool en aansluitend de restauratie opleiding. Daar ben ik met de meubelmakerij begonnen en 20 jaar geleden is de meubelmakerij voortgezet in Friesland.
schade uitkering
vestigingen bouwopleidingen Bouwmensen.
Allround meubelmaker / scheepsinterieurbouwer n. Allround meubelmaker / scheepsinterieurbouwer n. Middenkaderfunctionaris bouw niv. MIDDENKADERFUNCTIONARIS BOUW EN INFRA NIVEAU 4. Service Medewerker Gebouwen SMG. Service Medewerker Gebouwen SMG. Kaderfunctionaris Uitvoering Bouw Infra niv 4. Kaderfunctionaris Uitvoering Bouw Infra niv.4. Middenkaderfunctionaris Infra niv.4. Middenkaderfunctionaris Infra niv.4. Bouwmensen Friesland Nunspeet Zwolle.
Boomstamtafel Salontafel
20 Meubelmaker vacatures in Friesland Adzuna.
uw.email@domein.nl Job alert aanmaken. 20 Meubelmaker vacatures in Friesland nu beschikbaar. Gemiddeld salaris voor Meubelmaker vacatures in Friesland. Leuke feiten voor Meubelmaker vacatures in Friesland. De Adzuna score voor de recentheid van deze zoekopdracht is 2.33, wat suggereert dat de vraag voor Meubelmaker vacatures in Friesland is toenemend.
speelgoed auto baby
Vacatures Meubelmaker in Groningen Vacat.
Fulltime 3 weken geleden geplaatst MBO Niveau 40 urige werkweek Stadskanaal Meubelmaker MBO Niveau 40 urige werkweek Stadskanaal Het Bedrijf: Voor een meubelmakerij zijn we opzoek naar een 60 dagen geleden Preview Vergelijkbaar 2 Opslaan. Vacatures gerelateerd aan meubelmaker in Groningen.
Seo Bedrijf
Welkom bij FJB Meubels Ambachtelijke Meubelmakerij in Friesland Steigerhout Vintage-Industrieel Eiken Maatwerk.
Beoordeling 9.3 gebaseerd op 76 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist. FJB Meubels is úw ambachtelijke meubelmakerij met een groot assortiment in steigerhout, vintage en eiken meubelen, neem eens een kijkje op onze website en laat u inspireren door ons exclusieve en uitgebreid assortiment!
Rijles
De Bonte Specht: Meubelmakerij, Interieurbouw en Jachtbetimmering, Sneek, Friesland.
de Bonte Specht. De bonte specht is op de eerste plaats een ambachtelijk timmerbedrijf voor interieurs speciaal op maat. Al vanaf maart 2002 kunt u bij ons in Sneek terecht voor het ontwerp en het vervaardigen van betimmeringen op maat.
datingsite gratis
Welkom bij Meubelmakerij Egbert Sturing.
Welkom op de website van Egbert Sturing. Al meer dan 30 jaar ervaring als Friese" Meubelmaker. Meubelmakerij Egbert Sturing bestaat sinds 2000. Voorheen was Egbert eigenaar van de zaak Meubels van Toen, gevestigd aan de Wortelhaven te Leeuwarden. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan in het maken en restaureren van meubels in elke houtsoort denkbaar. Wat kan Meubelmakerij Egbert Sturing voor u betekenen? Egbert is een echte ambachtsman. Gespecialiseerd in het maken van uw meubels op maat. Een nieuwe tafel, kledingkast of keuken? Egbert maakt het geheel naar uw wens! Restaureren en logen. Heeft u een oud meubel dat het restaureren waard is? Egbert Sturing heeft veel ervaring in het restaureren van meubelen. U kunt het meubel ook laten logen en vervolgens laten restaureren. Egbert Sturing lakt ook graag uw meubelen. Zowel oude als nieuwe meubelen worden opgeschuurd en gelakt. Denk ook eens aan uw oude tafel. Na behandeling door ons weer als nieuw. Naast maatwerk heeft Egbert Sturing ook meubelen in de verkoop. Kijk verder om te zien wat het actuele aanbod is. We zijn voornamelijk werkzaam in de provincie Friesland, maar als u dat wenst bezorgen wij in het hele land.
Meubelmaker Friesland. Tafels en kasten op maat in eigen fabriek.
Meubelmakers uit Friesland. Onze Friese club van getalenteerde meubelmakers maken in eigen fabriek in Friesland houten tafels en kasten op maat met een moderne machinepark en ouderwetse ambacht. Maak kennis met ons team. Zoekt u een goede meubelmaker in Friesland dan bent u bij ons aan het juiste adres voor het op maat laten maken voor een houten tafel, kast of andere meubels.
Meubelmakerij Jan Blom.
Als meubelmaker maak ik moderne en traditionele meubelen en interieurs. Dit doe ik zowel voor bedrijven als particulieren. Of het nu gaat om een balie, een ledikant, een keuken of een kast, alles wordt op maat gemaakt in ieder gewenst materiaal.
Meubelmaker Provincie Friesland De Telefoongids.
Beoordeel dit bedrijf. Een bedrijf toevoegen. Meubelmaker in Provincie Friesland wordt gemiddeld beoordeeld met een 10 door 3 beoordelingen. In de omgeving. Meubelmaker in Leeuwarden. Meubelmaker in Earnewâld. Meubelmaker in Akkrum. Meubelmaker in Aldeboarn. Meubelmaker in Franeker. Uw bedrijf toevoegen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor meubelmaker friesland