meubelmaker friesland

Meubelmakerij Popke Postma Keukens, meubels en veel meer Driesum.
Wij maken eigentijdse of klassieke keukens op ambachtelijke wijze vervaardigd in onze eigen werkplaats, naar eigen aangeleverd ontwerp of idee. Meubelmakerij Popke Postma. Popke Postma Driesum. Volledig met de hand en op maat gemaakt. Bekijk ons aanbod. Meubelmakerij Popke Postma.
abn access online
Meubelmaker Provincie Friesland De Telefoongids.
Een bedrijf toevoegen. Meubelmaker in Provincie Friesland wordt gemiddeld beoordeeld met een 10 door 3 beoordelingen. In de omgeving. Meubelmaker in Leeuwarden. Meubelmaker in Earnewâld. Meubelmaker in Akkrum. Meubelmaker in Aldeboarn. Meubelmaker in Franeker. Uw bedrijf toevoegen. Uw vermelding aanpassen.
uv werende glasfolie
Meubelmakerij Jan Blom.
Als meubelmaker maak ik moderne en traditionele meubelen en interieurs. Dit doe ik zowel voor bedrijven als particulieren. Of het nu gaat om een balie, een ledikant, een keuken of een kast, alles wordt op maat gemaakt in ieder gewenst materiaal.
bouwkundige keuring
Meubelmakerij Tjibbe Folkerts Leeuwarden Goutum Friesland.
Van jongs af aan had ik altijd al het idee om iets met mijn handen te gaan doen. In 1996 ben ik begonnen met de opleiding voor meubelmaker. Na deze opleiding succesvol te hebben voltooid heb ik de opleiding voor scheepsinterieurbouw gevolgd.
dekbed eendendons
Ambachtelijke Meubelmakerij Brekelmans Friesland Meubelmakerij Brekelmans.
Welkom bij Meubelmakerij Brekelmans, ambachtelijke meubelmakerij en restauratie atelier in Akkrum. Met liefde voor hout en ambacht werk ik nu 30 jaar als antiek restaurator en ambachtelijk meubelmaker. In Amsterdam volgde ik de opleiding op de meubelmakersvakschool en aansluitend de restauratie opleiding. Daar ben ik met de meubelmakerij begonnen en 20 jaar geleden is de meubelmakerij voortgezet in Friesland.
De meubelmaker in Friesland De Tafelfabriek. De meubelmaker in Friesland De Tafelfabriek.
Op internet ziet alles er prachtig uit, maar het liefst wilt u dit toch zelf ook ervaren. Bezoek dan onze woonwinkel in Friesland, waar wij een ruim aanbod van eettafels, eetkamerstoelen, fauteuils en kasten voor u hebben staan. Ga samen met onze ontwerper en meubelmaker om te tafel en laat u verrassen door de ontelbare mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden.
Over mij Meubelmakerij EMKO.
Mijn naam is Emko Vis en ik ben eigenaar van meubelmakerij EMKO. Naast dat Emko mijn eigen naam is, staat het ook bekend als mijn merknaam voor de eigen gemaakte meubels. De maatwerk meubels worden met passie voor het hout en het ambacht voor u gemaakt.
meubelmaker-friesland.
Westra werkt wel met architecten, maar louter in de rol van opdrachtgevers, van zijn ontwerpen blijven ze af. Vijftien man heeft hij aan het werk. De helft geschoold meubelmaker, de andere helft Wajonger of Participatiewetter, jongens met een zwerfverleden of een afkorting.
Meubelmaker vacatures in Friesland NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures, banen en werk als meubelmaker in de provincie / regio Friesland. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
Meubelmakerij Friesland Alle Pilat Woonwinkel Friesland.
Alle Pilat, uw meubelmakerij in Friesland. Alle Pilat maakt meubels in de eigen meubelmakerij in Friesland. Hier komen uw wensen tot leven. We maken uw tv-meubel, kast of tafel geheel naar uw wens met onze vakbekwaamheid. Iedere meubel een uniek kunstwerk.

Contacteer ons

Meer resultaten voor meubelmaker friesland